Rosélax!


Supergott och enkelt! 4 pers.

Rosélax:
Färsk lax ca. 1/2 halv sida, går även bra med fryst. Skär till lagom stora tärningar.

Börja koka pastan för såsen går fort!

Redning till såsen, häll i kastrull:
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 fiskbuljong -smulas ner.
2 tsk rosépeppar, kör lätt i morteln

Värm och låt småputtra i några minuter och lägg sedan i laxen. Klipp ner lite färsk dill eller fryst. Vänd ner med fisken. Klart efter någon minut.

Servera med god sallad!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Hej vännen!



Jag gjorde laxen igår =)) >Den gick hem både hos barnen och Freddan, hade de lite knivit då jag inte har någon mortel.... så vi fick sitta och spotta lite =))

Kram och Tack =P

2011-01-17 @ 07:54:44
Postat av: Jempa

Haha vad söt du är. Nästa gång tar du fram hammaren! Kram på dig!

2011-01-17 @ 21:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0