Parmalindad kyckling


Visst ser det gott ut! Även innan formen varit i ugnen..

Gör så här:
Ta så många kycklingfileer som pers du ska bjuda till bords, nedan är för 4 st. Köp färska inte mörade eller marinerade, det är lika med att man tillsatt ämnen för att kycklingen ska väga mera.

Parmaskivor lika många som ovan
Färsk salvia, kan ibland vara svårt att få ta i färsk men torkad funkar ok
Färsk Rosmarin
10 vitlöksklyftor, dela dessa på mitten
Svart peppar
Salt
1 dl balsamico
1 dl olivolja

Peppra kycklingen
Lägg en parmaskinka på bänken, lägg på färska örter i mitten och lägg sedan på kycklingen och vira runt parmaskinkan och lägg sedan ner i en ugnsfast form.
Peta sedan ner vitlökarna
Häll på olja och balsamico
Örter över, lägg på dessa

Kör 30 min i 175 grader, servera med potatisgratäng och god sallad! Pizza sallad är super gott till.

Detta recept är en stark 9 av 10!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0