Rosélax!

Supergott och enkelt! 4 pers.
Rosélax:
Färsk lax ca. 1/2 halv sida, går även bra med fryst. Skär till lagom stora tärningar.
Börja koka pastan för såsen går fort!
Redning till såsen, häll i kastrull:
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 fiskbuljong -smulas ner.
2 tsk rosépeppar, kör lätt i morteln
Värm och låt småputtra i några minuter och lägg sedan i laxen. Klipp ner lite färsk dill eller fryst. Vänd ner med fisken. Klart efter någon minut.
Servera med god sallad!
Kommentarer
Postat av: Mathilda
Hej vännen!
Jag gjorde laxen igår =)) >Den gick hem både hos barnen och Freddan, hade de lite knivit då jag inte har någon mortel.... så vi fick sitta och spotta lite =))
Kram och Tack =P
Postat av: Jempa
Haha vad söt du är. Nästa gång tar du fram hammaren! Kram på dig!
Trackback