Death by chocolate

Mastig chokladkaka!
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör. Bryt 200 gram 70% choklad i bitar och lägg i chokladen i smöret rör tills det har löst sig.
Vispa 2,5 dl socker med 4 ägg, vänd sedan ner chokladblandningen.
Blanda 1 dl mjöl, 1 tsk bikarbonat, 1/2 dl kakao 1 tsk vaniljsocker vänd ner detta i smeten
Tillsätt sista 1 dl creme fraiche
Smöra en form och ha i kakao istället för ströbröd. Mycket godare!
Grädda i nedre delen i ca. 40 min, den ska inte bli torr utan krämigt god.
Smält sedan 100 gram 70% choklad över ett vattenbad och rör ner 1 dl grädde. Häll på när kakan har svalnat.
Ev. dekoration.. Jordgubbar, minimaränger eller strössel!
Perfekt istället för en tårta på kalas!?
Kommentarer
Trackback